Word Lid!

Lid worden begint met sfeerproeven! Tijdens onze introductieperiode kun je vrijblijvend langskomen en kennis maken met al het moois dat Lux ad Mosam jou en je studententijd te bieden heeft. Na je inschrijving doorloop je tezamen met je Lichting het Novitiaat, waarna je aspirantentijd bij de Vereniging kan gaan beginnen.

Introductieperiode

In de introductietijd (de maand september) maak je echt kennis met wat Lux ad Mosam precies is. Elke week zijn er diverse activiteiten, die gericht zijn op nieuwe Leden. Als je de sfeer eens wilt proeven is dit de perfecte gelegenheid!

Ouderejaars of Master student?

Als je al verder in je studie bent, dan is het uiteraard nog steeds mogelijk om lid te worden van Lux ad Mosam. Kom ook dan gerust langs op de introductieactiviteiten.

Voor master studenten met verenigingservaring biedt Lux ad Mosam een speciaal masterspoor aan. Neem voor meer informatie hierover contact op met de Ab Actis (abactis@luxadmosam.nl)

Op de hoogte blijven

Om op de hoogte te blijven van de activiteiten die Lux ad Mosam voor jou organiseert, zoals de INKOM, het verdere introductieprogramma, reguliere kringen en mensa’s kan je een email sturen naar de Ab Actis, Christian Watkins, via abactis@luxadmosam.nl, of via het formulier hieronder.

Stuur ons een berichtje!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.