Extern

O.Z.O.N.

Het Overkoepelend Zuster Overleg Nederland is ons externe verband met drie andere christelijke studentenvereniging: S.S.R.-N.U. uit Utrecht, C.S.R. uit Delft en C.S.V. Alpha uit Enschede. De banden tussen de zusters zijn zowel op bestuurs- als verenigingsniveau warm. Samen met onze Zusters houden we borrels en feestjes, een liftweekend en een prachtig congresweekend!

IFES

Lux ad Mosam is als Vereniging verbonden aan IFES, om te ontmoeten en verbinden met christelijke Verenigingen door heel het land. Hieronder vallen ook verenigingen uit de verbanden van Ichthus, CSFR, VGS en anderen. IFES helpt ons met het coachen van de Senatoren en kringleiders, en organiseert evenementen waar we graag heen gaan om uit onze eigen verenigingsbubbel te stappen en andere christelijke studenten te ontmoeten.

Ichthus en Navigators

Lux ad Mosam is een trotste fusievereniging in 2010 ontstaan uit Ichthus Maastricht en Navigators Maastricht. We onderhouden goede banden met beide verbanden, komen regelmatig bij elkaar over de vloer en hebben fijne samenwerkingen.