Zakelijk

Partners

Lux ad Mosam kent meerdere partners die bijdragen aan de Vereniging.

Partner worden?

Om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten bieden wij diverse samenwerkingsmogelijkheden.

Lux ad Mosam is de enige christelijke studentenvereniging in Maastricht en telt elk jaar rond de 60 leden. Onze leden studeren aan Maastricht University of aan Hogeschool Zuyd. Ze zijn ambitieus, gedreven en zetten zich graag in voor de vereniging en de stad. Daarnaast heeft Lux ad Mosam goede banden met andere studentenverenigingen binnen én buiten Maastricht.

Om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten onder onze leden, maar ook in studerend Maastricht en daarbuiten, kunnen wij u diverse samenwerkingsmogelijkheden aanbieden. Mocht u geïnteresseerd zijn in een samenwerking, neem dan vrijblijvend contact op met onze sponsorcommissie via acquisitie@luxadmosam.nl.

Lux steunt

De Leden van Lux ad Mosam zetten zich op verschillende manieren in voor goede doelen. Zo doen meerdere Leden vrijwilligerswerk bij Steunpunt Mantelzorg Zuid en het inloophuis van het Leger des Heils. Daarnaast koken onze leden wekelijks een verse maaltijd voor dak- en thuisloze mensen bij het Leger des Heils en organiseert de Vereniging activiteiten om geld in te zamelen voor de RAGweek en onze stafwerker.

Aanbiedingen voor Leden

Lux ad Mosam ontvangt een kleine commissie als u via deze twee affiliate linkjes uw producten besteld.