Stafwerker

Vanuit IFES heeft c.s.v. Lux ad Mosam een stafwerker, sinds januari 2019 is dit Tineke Houwink, die de Vereniging ondersteunt in het nastreven van haar missie; een plek zijn waar haar Leden kunnen groeien in het geloof, daarvan getuigen, zich kunnen ontwikkelen als persoon en kunnen genieten van hun studententijd. Tineke houdt zich met verschillende onderdelen binnen de Vereniging bezig, denk hierbij aan het coachen van besturen, kringleiders, begeleiding van de Alpha cursus, het opzetten van (geloofs) verbindende activiteiten en individuele gesprekken. Het is haar verlangen dat studenten uit Maastricht God leren kennen en het leven met Hem samen gaan leven. Ze stelt zich hieronder voor:

“Yes! Staf/ studentenwerker van Maastricht mag ik dus zijn! Iets wat ik erg leuk vind en vaak ook erg van geniet! Ik vind het mooi om jou, of anderen te helpen in vragen rondom God, Jezus en de Heilige Geest! In mijn eigen studententijd (sept 2011 – aug 2016) mocht ik meer en meer ervaren dat God een enorm persoonlijke God is, ons wil leiden én ons inzet om meer van Zijn aanwezigheid te laten zien. Ik geniet ervan te horen dat gebeden verhoord worden en ik vind het lastig om te zien als mensen God niet ervaren zoals ze willen. Toch mag ik daarin ook op God vertrouwen, en dat stelt me dan weer gerust!

Mocht jij meer willen weten over God, Jezus of de Heilige Geest, waarom geloven in dit leven, hoe te geloven in de praktijk etc. Weet me dan vooral te vinden! Vaak vind je mij op de dinsdagavonden bij Lux én kan je mij bereiken via tineke@ifes.nl”

© 2022 Lux ad Mosam