Stafwerker

Vanuit IFES heeft c.s.v. Lux ad Mosam een stafwerker, sinds januari 2019 is dit Tineke Houwink, die de Vereniging ondersteunt in het nastreven van haar missie; een plek zijn waar haar Leden kunnen groeien in het geloof, daarvan getuigen, zich kunnen ontwikkelen als persoon en kunnen genieten van hun studententijd. Tineke houdt zich met verschillende onderdelen binnen de Vereniging bezig, denk hierbij aan het coachen van besturen, kringleiders, begeleiding van de Alpha cursus, het opzetten van (geloofs) verbindende activiteiten en individuele gesprekken. Het is haar verlangen dat studenten uit Maastricht God leren kennen en het leven met Hem samen gaan leven. Ze stelt zich hieronder voor:

“Wauw, na 5 jaar lid te zijn geweest van Lux ad Mosam en een kort werkbestaan in de IT sector mag ik vanaf 1 januari 2019 stafwerker van c.s.v. Lux ad Mosam zijn. Wat een zegen, wat een geschenk!

Tijdens mijn studententijd in Maastricht mocht ik ontdekken dat God een enorm persoonlijke God is, ons wil leiden én ons inzet om meer van Zijn aanwezigheid te laten zien. De manieren waarop God zich heeft laten zien, waren en zijn een drijfveer om dit niet voor mezelf te houden, dit te delen met anderen en hen te motiveren ook Gods leiding te zoeken (en te genieten van het resultaat 😊).

Ik weet natuurlijk niet wie jij, de lezer van deze website, bent én met welke reden je een kijkje hebt genomen. Wat ik wel weet is dat het me leuk lijkt je te ontmoeten, te ontdekken welke vragen en verlangens er bij je leven en waar en hoe je op zoek bent naar antwoorden.

Op de dinsdag(avond)en ben ik vrijwel altijd te vinden op de verenigingsavond van Lux ad Mosam, wees daar zeker welkom! Verder ben ik voor vragen ook te bereiken via tineke@ifes.nl.”

© 2019 Lux ad Mosam