Verenigingshuizen

La Casa Flora

Huize Mattis

Huize Battenberg

Studenten Rustoord 'de Eminente Eend'

Huize B'vo

Mej. Baars, Mej. Van As en Mej. Koudijs

Huize B’vo is bij uitstek de plek voor allen die zich graag laven aan het goede dat deze aardbol te bieden heeft: wijn, vega bitterballen, bierkoelkast en legendarische huisfeesten in onze tuin met zwembad, barbecue en Merlot-in-wording. Moeten wij hier nog verder over uitweiden? Wij menen van niet. Al gij frituurminnende schepsels, gij vinofielen, gij badgasten en meer, meld u op B’vo-straat 91A02!

De Embassy

Hr. Dorst, Hr. Madern
(Oud-Leden: Mej. Tanis, Mej. Koloska, Hr. Kalkman)

Waar, dan op de Embassy kijkt u uit op de Gouveneur, de Sint Jan, het stadhuis, kortweg op alle Roomse pracht. Waar, dan op de Embassy is het contrast tussen burger en student zo rijkelijk aanwezig. Waar, dan op de Embassy wordt u verbijsterd door de rijke historie van de stad en Vereen. Waar, dan op de Embassy…

Klop en er zal opengedaan worden! Poort en deur leiden u naar de velen trappen die dit pand rijk is. Een huis op niveau(s), verlicht door lantaarn en kroonluchter. Bij binnenkomst komen de dampen van koffie u tegemoet en wordt u uw gehoor geprikkeld door het geluid van hout dat klettert op hout. Een ouderwets sjoeltoernooi is hier nooit ver weg. Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek of werp een steen en zie in welk vak hij ditmaal belanden zal. Een onuitputtelijke gastenlijst zal degene die u voor zijn gegaan eren. Kom en bewonder de Embassy en haar communityleden. Bewonder wat een huis kan zijn, een gemeenschap gemengd in al haar facetten, bruisend van leven vanaf de vroege burgeruren tot de laatste student zijn of haar rustplaats vindt. Luxaan en niet-luxaan, student en burger, allen samen onderweg met de Embassy als haar vetrekpunt. Laat u op uw grondvesten schudden op een plek waar grens nog wet bestaat.

Tot spoedig.

© 2021 Lux ad Mosam