Wie we zijn

In het overdenken van deze vragen laten we ons inspireren door het christelijk gedachtegoed, omdat we denken dat dit veel antwoorden biedt. We zijn daarmee een plek voor verdieping, een plek waar jij kan groeien in geloof of kan ontdekken wat geloven nu precies is. En daarnaast, de plaats waar jij het beste van je studententijd kunt genieten. Niet alleen een overtuigd christen, maar iedereen met interesse in de diepere vragen van het leven gaat een geweldige tijd tegemoet met de vereniging.

We organiseren wekelijks activiteiten. Elke twee weken komen we met de hele vereniging samen om te eten, gevolgd door een activiteit. Dit kan variëren van een lezing tot een spel, van een cantus tot samen voetbal kijken. De avond eindigt met een borrel. In de tussenliggende weken hebben we bijbelstudie-  of discussiekringen, die we afsluiten met een gezellige borrel in de stad. Daarnaast worden er vaak andere activiteiten georganiseerd, door groepjes leden of verenigingsbreed.

Lidmaatschap van Lux ad Mosam is de beste keus voor jouw studententijd. Je zult enorm kunnen groeien als persoon, vele nieuwe kanten van jezelf en van de wereld om je heen ontdekken, ontdekken wat de rol van geloof in jouw leven is of groeien in je geloof, alle handvaten aangereikt krijgen om jezelf op tal van manieren te ontwikkelen en genieten van het leven als nooit tevoren. Kortom, de vereniging is een uitvalsbasis voor alles wat jouw student-zijn betreft.

© 2024 Lux ad Mosam